Zo leuk kan online daten zijn!

Dat online dating via StedenDating.be succesvol kan zijn, bewijzen onderstaande succesverhalen die opgestuurd zijn door deelnemers zelf.

Het eerste contact via de site, de eerste echte kennismaking, de vervolgafspraakjes... allemaal verschillende verhalen van verschillende mensen die hebben geleid tot onderstaande successen!

Succesverhalen

Ik heb de ware gevonden. We hebben eerst een paar weken berichten gestuurd via de site. Daarna hebben we afgesproken. Het klikte meteen en het klikt alsmaar beter en beter.
Christophe & Sarah
We hebben elkaar gevonden via jullie site. We zijn heel gelukkig en gaan zelfs trouwen. Bedankt!
Henri & Mila
Vorig jaar had ik een profiel op de site maar zonder noemenswaardig resultaat. Ik heb het toen maar tijdelijk verborgen. Op die manier kun je natuurlijk niemand leren kennen, vandaar dat ik mijn profiel op een eenzame avond weer actief maakte. De volgende dag had ik al een reactie. Bij het zien van zijn foto wist ik direct; dit is waar ik naar op zoek ben. Ik had nog niet eens zijn profiel gelezen. Na het lezen van zijn profiel, werd mijn eerste indruk enkel bevestigd. Er volgden heel wat aangename gesprekken. Al snel spraken we af en het klikte van het eerste moment. Ondertussen zijn we al zes weken een hecht koppel, maar het voelt alsof wij al jaren samen zijn. Onze relatie is nog pril maar ik weet dat het goed zit en dat dit niet zomaar van voorbijgaande aard is. Na alle ellende van de laatste jaren, lacht het geluk mij eindelijk terug toe. Dit wens ik iedereen van harte.
Evy & Dirk
Ik ging al jaren van de ene datingsite naar de andere en heb heel veel dates gehad. Maar als je ouder wordt, weet je eigenlijk wel wat je wel en niet wil. Niemand is perfect,ik ook niet. Maar je bent gewoon kieskeuriger,wat normaal is. Ik wilde nog een laatste keer op een datingsite om het een laatste kans te geven. Laat ik nu juist iemand heb gevonden waar het direct mee klikte. Als ik in het verleden een date had,wist ik al na een uur of het iets kon worden. Nu wist ik het al binnen het half uur! Vreemd eigenlijk,maar ergens op de wereld loopt die ene rond. Dar ben ik nu van overtuigd. Dus aan iedereen op een datingsite; niet opgeven want vroeg of laat kom je die ene tegen waar je al zolang naar op zoek bent. Wij zijn nu super gelukkig en hopelijk mag dit eeuwig blijven duren! Op daten staat geen leeftijd. Iedereen zou dit eens moeten proberen! Bedankt dus voor deze datingsite!
Carine & Danny
Heb hier op de site mijn partner gevonden. Toen ik mij aanmeldde op de site, dacht ik echt speldje in hooiberg. Maar kijk, we zijn nog niet lang bij elkaar maar het voelt zo ongelooflijk goed aan. We hadden al echt een band in feite voor we met elkaar afspraken en ineens toen we voor elkaar stonden voelden we allebei een heel klein vonkje. Dit laten we nu stap per stap openbloeien. Dus persoontjes hier op de site de moed niet verliezen. Geloof erin en je zal het vinden!
Daisy & Lieven
Ik wilde jullie even laten weten dat ik het ventje van mijn leven gevonden heb via deze site. De eerste persoon die me aansprak, heb ik contact mee gezocht en bang! We wonen 83 km uit mekaar maar op liefde staat geen afstand. We zijn jullie ontzettend dankbaar.
Leontine & Bart
Successverhaal van Walter & karin
Wie gelooft er nu nog in liefde op het eerste gezicht? Ik niet dacht ik tot Karin mijn pad kruiste. Van het eerste moment dat ik haar foto zag kreeg ik een raar gevoel van binnen. Op dat moment werkte mijn internet niet zo goed en ging het chatten zeer moeizaam. Gelukkig is Karin blijven wachten tot mijn pc terug beter werkte. Toen ik op nieuwjaar haar stem voor de eerste keer hoorde via telefoon kreeg ik een gevoel dat niet met woorden te beschrijven is. Ondertussen zijn wij 10 maanden samen en nog echt verliefd op elkaar. Ook met haar kinderen werkt het prima. Er zijn nu ook echt plannen om een volgende stap te zetten en te gaan samenwonen. Bedankt dat ik terug van het leven en de liefde kan genieten!
Walter & karin
Successverhaal van Eveline & Roel
Wij hebben elkaar gevonden! Een soulmate voor het leven! Bedankt!
Eveline & Roel
En ja, ik heb mijn lief gevonden op uw site en ik ben er heel gelukkig mee. Verder nog veel succes met de site!
Willy & Annie
Wij zijn nu 2 jaar samen en het lukt ons nog steeds om elkander gelukkig te maken. Wij danken jullie en wensen jullie nog heel veel succes. Wij zijn verliefd en de ene week zijn we bij mij thuis, en de andere week bij mijn vriend. En ja wij zijn allebei 78 jaar en wij doen alles wat we kunnen om gelukkig te zijn. Nogmaals dank en veel succes in ieder geval! Wij spreken tegen al ons vrienden over jullie!
Monique & Jozef
Ik heb de ware ontmoet en het was meteen liefde op het eerste zicht. We zijn nu een jaar te samen en het is alsof we elkaar al 30 jaar kennen. We hebben al zeer mooie toekomst plannen samen en hebben net 13 dagen Griekenland achter de rug. Het was zalig!.
Wij hebben elkaar gevonden en we zijn heel gelukkig met elkaar. We zitten volledig op dezelfde golflengte, de kinderen accepteren ons. Beter kan het niet, dankjewel.
Peggy & Eddy
Na eigenlijk kort met elkaar kennis te maken hebben wij eens afgesproken. Vanaf het eerste moment was er de klik. We vullen elkaar aan kunnen zeer goed praten. Als we elkaar niet zien missen we elkaar, en ja we mogen zeggen dat we verliefd zijn. Na jaren van minder hopen wij nu verder gelukkig met elkaar te zijn.
Peter & Nancy
Wat een gevoel, niet te omschrijven. Nooit gedacht via deze weg iemand te vinden. Na kennismaking via jullie forum, hebben we privé verder gepraat. Na een maand hebben we afgesproken en de reeds aanwezige verliefdheid was wederzijds. Nu wonen we als nieuw samengesteld gezin samen en het loopt super. Bedankt voor jullie hulp!
Jeroen & Sarah
Ik was nog maar enkele dagen op de site aanwezig en kwam het profiel van joeri tegen. Ik heb hem direct een berichtje gestuurd en kreeg weliswaar direct een smiley terug. De dag daarop hebben we een hele tijd met elkaar gechat en nog een dag later hebben we 4 uur lang met elkaar gebeld. Er viel geen moment van stilte en het voelde gewoon heel goed aan, de klik was er. We hebben dan ook snel afgesproken en de klik die ik langs de telefoon voelde werd enkel maar bevestigd. We voelen ons super bij elkaar en het voelt aan alsof we elkaar al jaren kennen. Dit gevoel hebben we beiden zeer sterk. Ik had nooit verwacht iemand op deze manier te leren kennen. Zeg dus nooit nooit, want het bewijs is er dat het echt wel kan!
Kristel & Joeri
Successverhaal van Sandra & Rudi
Ik ben een kleine 3 a 4 weken op de site geweest en heb verschillende chats gehad. Met de ene wat langer dan de andere. Eén iemand was vanaf het begin de rustigste, de eerlijkste en niet opdringerig. Na het weekend hadden we afgesproken en ook samen met mijn 2 kinderen. De vonk was er! We zijn een koppel en het is echt fantastisch. Na bijna 5 jaar single te zijn en nu meemaken met Rudi, die echt is zoals hij beweerde te zijn, dat is gewoon uniek. We gaan een mooie toekomst tegemoet en we zijn een samengesteld nieuw gezin. Bedankt en sorry voor de niet winnaars, maar ik heb echt het lot gewonnen.
Sandra & Rudi
Ik wil even laten weten dat een droom wel werkelijkheid kan worden. Ik ben op deze site de liefde, waar ik al zo lang naar op zoek was, tegen gekomen. Na een tweetal keer te hebben gemaild met mijn partner, maakten we spontaan een afspraakje. Hier hebben we echt geen spijt van gehad. Op alle, maar dan ook alle, vlakken klikt het bij ons zo super dat het bijna ongeloofwaardig is. En toch is het zo. Mijn schat en ik zijn zo gelukkig samen en we willen dat het voor de rest van ons leven zo blijft. Ik heb echt het grootste geschenk gekregen wat ik maar kon dromen en dat is mijn liefje. Wat zo leuk aan dit alles is is dat we samen met veel plezier, spontaniteit en liefde met elkaar omgaan. Onze kinderen zien dat het goed is en zijn gelukkig in onze plaats en wij.... wij blijven van elkaar genieten voor altijd.
Carine & Bart
Een tijdje geleden ben ik begonnen chatten met Gerda. Er was onmiddellijk een 'klik'. De week erna hadden we al afgesproken en dat is een leuke babbel geworden. Daarna hebben we elkaar niet meer losgelaten. Onze verhalen zijn zo gelijk. Wij hebben ondertussen een prettig gestoorde relatie ontwikkeld en willen verder samen door het leven gaan, voor altijd! Ik wil jullie hartelijk bedanken dat ik mijn Gerda heb mogen leren kennen via jullie site! Wij willen samen oud worden en dit dankzij jullie!
Jean-Pierre & Gerda
Successverhaal van Sonia & Ronny
In april begonnen we voor het eerst met elkaar te chatten. Na enkele dagen wisten we al veel van elkaar. Het klikte zo goed via de chat dat we uiteindelijk met elkaar hebben afgesproken. Twee weken later was het dan zover; in het echt klikte nog beter. Het was als een film, we konden het beiden niet geloven. Maar de film is nog volop aan het draaien en we hebben op korte tijd al onvergetelijke momenten gekend en we hopen er in de toekomst nog vele te mogen kennen. We zien elkaar echt graag. We vonden het eerst raar. Een kans van één op duizend op een winnend lotje, maar het is ons gelukt. We hopen dat het alle andere mensen hier ook lukt, want het geluk schuilt soms in een klein hoekje.
Sonia & Ronny
Het was liefde op het eerste gezicht en dat op onze leeftijd. Alleen al het zien van de foto die we van elkaar zagen. We hebben het super gezellig samen en hopen nog heel lang van elkaar te kunnen genieten.
Ivan & Sabine
Ik ben een paar keer online geweest en heb zo mijn partner gevonden. Na respectievelijk 27 en 24 jaar getrouwd te zijn geweest vonden wij een nieuwe liefde. Vroeger was ik tegen internet daten en vond dat maar niks. Nu moet ik mijn mening herzien. Ik kan het iedereen aanraden. Mijn partner is werkelijk mijn soulmate én de ideale match.
Sandra & Daniel
Graag wil ik jullie vertellen dat ik een heel bijzonder iemand heb gevonden. Ik heb hem van de eerste dag al leren kennen dat ik ingeschreven ben en moet jullie zeggen dat het een heel bijzondere ontmoeting is geworden. Na een aantal uurtjes te hebben gechat, hebben we elkaar per telefoon gesproken en zo kwam van het ene het andere. Nu zijn we reeds een aantal weken samen en niet meer van elkaar weg te slaan. Het lijkt zelfs dat we elkaar al jaren kennen en we maken verdere plannen. Het ziet er echt allemaal heel bijzonder uit en wil jullie dan ook danken. Hoop dat er nog meer mensen elkaar zo leren kennen.
Martine & dimitri
Wie schrijft zich nu in op een datingsite? Dat was mijn eerste gedachte toen ik voor het op jullie site terecht kwam. Wanhopigen? Maar van deze visie ben ik vlug afgestapt! Ik ben niet wanhopig op zoek geweest, ik ben zelfs niet op zoek geweest. Ik wilde gewoon mijn kennissenkring wat uitbreiden en genieten met vrienden. Toch wel met een klein beetje in je achterhoofd van wie weet kom ik mijn ware hier wel tegen! En ja, mijn eerste contact met een wildvreemde persoon verliep eerst wat onwennig. Na een aantal berichten wisselden we ons telefoonnummer uit en toen is alles in een tweede versnelling gegaan. Iedere dag belden we 2 tot 3 uren zonder elkaar gezien te hebben. We voelden ons zielsverwanten, konden over alles praten, uren aan een stuk. Tot op het moment we telefonisch gevoelens begonnen te krijgen voor elkaar. We besloten toen om toch eens in het echt contact te maken en vervolgens werden onze gevoelens bevestigd. Wij laten elkaar nu nooit meer los!
Wendy & Frank
In eerste instantie hadden we allebei onze twijfels over daten via internet. Toch hebben we de sprong gewaagd, en daar zijn we nu heel blij mee. Je moet allebei klaar zijn om een nieuwe relatie aan te gaan en het verleden een plaats hebben gegeven. Wees eerlijk en open met elkaar, hou rekening met de kinderen en maak goede afspraken. Geniet van een goede babbel, de warmte, liefde, genegenheid en knuffels die je elkaar kan geven. Soms kunnen we het zelf nog niet geloven dat we elkaar hebben leren kennen en het zo goed klikt. We genieten nu met volle teugen van elkaar en van het leven dat ons samen nog te wachten staat. We willen aan iedereen nog een goede raad meegeven; Ga ervoor!
Ria en Nick
Ik ben uitgegaan met een dame van deze site. We zijn eerst iets gaan drinken en zijn toen naar de film gegaan. Daarna zijn we ergens gaan poolen. Het was gewoon bedoeld als vriendschap maar blijkbaar had Cupido andere plannen voor ons. We zijn nu officieel een koppel en gaan in september samen naar Kreta. Een goede raad voor iedereen die nog op zoek is; Geef het niet op en blijf jezelf! Het is het allemaal waard en als die persoon jou aanvaard voor wie je bent dan zit het al goed. Dames wees geduldig en neem je tijd, heren wees een gentlemen, het is klassiek maar het wordt wel aanvaard. Soms zijn het de simpele en eerlijke dingen die beslissend kunnen zijn in een toekomst alleen of met je geliefde. Als ik terugkijk naar alle tegenslagen en waar ik nu sta dan kan ik maar één ding zeggen. De tegenslagen waren vreselijk maar mijn liefste schat is het allemaal waard. Nu begint de mooiste tijd van mijn leven met haar.
Jan & Nathalie
Ik dacht; "nooit geschoten is altijd mis, laat ik eens inschrijven op een datingsite na twee jaar alleen te zijn geweest. Binnen een week kreeg ik een leuk verzoek van hem om iets af te spreken in het weekend. Ik zag het berichtje op de valreep zondagvoormiddag en nog diezelfde middag zaten we gezellig op een terrasje in Antwerpen. Het klikte meteen. We spraken af dat we elkaar zouden bellen en het weekend erna hadden we weer een nieuwe afspraak. Inmiddels zijn we een dikke maand verder en hebben we al veel leuke dingen samen gedaan en ook al met de kinderen. De ware vinden via het internet kan echt! Dank je wel!
Monique & Johan
Ik wil bij deze mededelen dat liefde op het eerste gezicht echt bestaat. Zodra mijn inschrijving helemaal compleet was, vond ik al de man van mijn leven. Het was net als in een sprookje. De aantrekkingskracht, liefde en het verlangen naar contact maakten het plaatje compleet. Ook onze kinderen uit beide relaties hebben er een heel goed gevoel bij en dat is onmisbaar voor de juiste start in een relatie. We zijn een koppel geworden en kunnen niet meer zonder elkaar. Dat gevoel is zalig en geeft ieder mens weer levenskracht .
Dus mensen geef niet op en blijf geloven in de ware liefde want ik kan u beamen dat ze bestaat!
Virgine & Laszlo
Ken jij dat ook: een zaterdagmiddag, het regent, een dag dat je je verveeld? Ik wil nieuwe mensen ontmoeten, had eerst Facebook uitgepluisd maar er was niemand te bespeuren. Plots valt mijn oog op een link naar daar deze site. Daar dan maar eens gaan kijken. Profiel aangemaakt met de mooiste foto erbij en dan eens even rond gaan kijken. Het eerste profiel dat ik tegenkom is dat van jou. Mijn eerste reactie: "wow, die ziet er leuk uit!". Even kennismaken, we hadden een heel leuk gesprek. De dag nadien spraken we af samen met de kids en het klikte direct. Vanaf dat moment krijg ik meerdere keren per dag van jou het leuke berichtje waarin je schrijft dat je me graag ziet. Binnen de minuut krijg je het antwoord dat ik je mis. Het is een heerlijk gevoel. Het klinkt raar als je tegen je vrienden zegt dat we elkaar via de PC hebben leren kennen, maar toch geeft het tegelijk een fantastisch gevoel! Hopelijk vind je net als wij je partner die je al zolang zoekt. Bedankt!
Bieke & Gino
Ik heb via jullie site de vrouw van mijn leven gevonden, waarvoor ik jullie hartelijk dank!
Ik heb 4 zonen, wat het op zich niet gemakkelijk maakt om een vrouw te vinden die daar geen probleem mee heeft.
Daarom dacht ik niet dat het zo snel kon gaan, maar na drie weken lid te zijn geweest heb ik mijn ware liefde gevonden.
We zijn sinds tweede kerstdag samen en allebei zeer gelukkig.
Dave & Nathalie
Successverhaal van Filip & Carla
Ik was nog maar een kleine week lid en kreeg op een donderdag een berichtje van Carla die op dat moment nog maar een goeie week lid was bij jullie. Via dit berichtje zijn we in contact met elkaar gekomen en hadden we al vlug een date versierd. Die date was de zondag daarna in de bowling te Kortrijk. Tijdens die bewuste date hebben we allebei de spreekwoordelijke klik ondervonden. Diezelfde avond ben ik nog bij haar langs geweest om een serieuze babbel te hebben en ook om over onze gevoelens voor elkaar te praten. Sindsdien zien of horen we elkaar regelmatig en mogen we zegen dat we een relatie hebben. Juist daarom hebben wij beiden ons profiel bij jullie opgezegd. In het begin stond ik nog heel sceptisch tegenover dating-sites maar nu weet ik wel beter en ik zou zeggen: "mensen, geloof erin!". Dankzij jullie ziet de toekomst voor ons er rooskleurig uit. BEDANKT
Filip & Carla

Zelf een succesverhaal melden?

Vertel ons je persoonlijke verhaal!